Saturday, September 18, 2004

Fanden ta deg (Snack Ohm Tapes) cd september 04

Fanden ta deg er tittelen på den siste samleren fra Snack ohm tapes. Som nesten alle andre samlere har den sine lavpunkt og sine høydare. Tematisk sett er musikken konsentrert rundt engelsk punk tradisjon rundt første halvdel av 80 tallet. Band navn som Exploited, Cockney Rejects og Discharge burde være verdige referansepunkter fort de fleste av bidragene.

Når det er sagt så er det absolutt håp for norsk pønk framover. Av de som utmerker seg mest i positiv rettning er Brutal kuk, Freak Oi Accident, Morte cerebrale og Kongelige ræver. Disse 4 har en holdning til det de gjør som strekker seg litt lengere enn "max 3 grep og gi faen i resten" mentaliteten som regjerer mye i norsk pønk. Når det er sagt er dette nok en samler med de fleste av up and comming pønk bandene i Norge. De mere etablere glimrer med sitt fravær, men det er like greit for de har vi hørt før.

Snack ohm tapes skal ha stor honør og ære være dem for fortsatt å stå på for den norske pønken og musikken generelt. De fleste som liker pønk vil finne noe de liker her. Dermed er konklusjonen klar; KJØP.

Av Tore Stemland

No comments: