Saturday, January 08, 2005

Bleeding Fetus Organs - I Could Not Fit My Fetus.... (Spud Boot) 3" CD 8 jan 05


Så er den endelig her. Bleedig Fetus Organs andre utgivelse. Vet ikke om heltene selv er klar over denne da den er en bootleg, men det får stå sin prøve. Her er alle de kjente kjære låtene fra MP3 nedlastingsmulighetene, fra samlere og live + tidligere uutgitte låter. Hva skal man si.

Først og fremst er dette en utgivelse som viser at BFO er og blir det ledende grindcore bandet i verden. Mens de andre selger seg til kommersielle selskaper står BFO med sementblokker rundt føttene innenfor D.I.Y. holdningen og lar dollar fellene seile sin egen sjø. Kompromissløse til fingerspissene.

Musikalsk er dette bare uimotståelig brutalt. Samtidig vakkert på en mørk og faretruende måte. På samme måte folk elsker skrekkfilmer så må man bare la seg forføre av BFOs univers av menneskehetens aller aller aller mørkeste sider. Alt dette akkompagnert med en grindcore så brutal at Napalm Death høres ut som Britney Spears. This IS the real thing.

Covret må nevnes med noen ord. De bildene du ser her er de eneste som lot seg scanne pga sensur fra blogger.com. På den annen side jeg vil helst slippe å beskrive bildene av mennesker (?) som eter sin egen diaré, opprevnende vaginaer o.l. Kort sagt dette er bilder som får enhver sensur til å gå fullstendig i vranglås å totalnekte hva som helst i uker i frykt for at BFO skal dukke opp med mer av det samme.

Er du ennå ikke overbevist om at dette er et mesterverk kommer du en dag til å våkne opp med svettetokter mens du dryler hodet dit i noe hardt mens du forbander deg selv for ikke å ha inveistert i denne platen før den ble utsolgt. Husk kun 95 nummererte eksemplarer fra Spud Boot, et underselskap av Smart Patrol Records.

Av Tore Stemland

No comments: